Які речі під час переїзду ламаються найчастіше?


При переїзді в новий будинок або квартиру, майте на увазі: деякі речі зроблені, щоб зламатися. Коли справа доходить до переїзду, потрібно бути обережним.


Які речі найчастіше можуть зламатися або розбитися при переїзді?

#1 – Електронна техніка
Комп'ютери, телевізори, а також домашні кінотеатри найчастіше стають жертвами поломки, коли настає час переїзду. Якщо упустити електроніку, то її чутливі і вразливі компоненти можуть отримати серйозні пошкодження
Можливе рішення? Зберігайте коробки і пакувальні матеріали, які спочатку йшли разом з речами. Коли прийде час перевезти їх в новий будинок, укладіть гаджети в упаковки і коробки так, як було при покупці.

#2 – Спина
Біль у спині, розтягнуті м'язи, переломи кісток -  фізичні травми, одержувані при спробі змістити той же холодильник або фортепіано, не маючи спеціального обладнання сили або кількох осіб.
Використовуйте причіп для більш великої меблів, і заздалегідь детально вивчити маршрут пересування.

#3 — Дзеркала:
Сім років невдач загрожує тому, хто спробує перевозити дзеркала самостійно. Це крихка річ.
Дзеркала схильні до биття ще й тому, що їх межі не можуть витримати сили удару при падінні або натисканні. Тому не спіть на подушках, коли переїжджаєте — обкладывайте ними дзеркала та інші крихкі речі! У будь-якому випадку їх потрібно упаковувати.

#4 — Будинок
Одвірки, стіни і підлоги схильні до ударів і подряпин при переміщенні великих предметів меблів.
Якщо ви не хочете залишити подряпини в старому або новому житлі, є один надійний спосіб - найняти досвідчених вантажників.

#5 - Вироби з скла /фарфору
Вироби з скла, фарфору, а також посуд є одними з найбільш легко б'ються під час переїзду. Ці штучні вироби надзвичайно крихкі і можуть розколотися, якщо їх упаковувати, як оселедці в бочці.
Тому використовуйте папір і бульбашкову плівку і залишайте простір між ними і коробкою.

#6 — Рамкові картини
Під час переїзду картини та інші твори мистецтва схильні до різних пошкоджень, якщо поруч з ними покласти або упакувати предмети з гострими краями.
У багатьох випадках рамки багато прикрашені, дорогі, і легко тріскаються. Намагаючись щільно упакувати в машину речі, люди ставлять на картини ящики. Якщо так робити, то можна легко їх продірявити.

Теги: статьи, articles
^ Вгору