Акрилові клеї


Акрилові клеї


Акрилові клеї можна описати як суспензія метилметакрилату, як у воду, так і в спирті (вибір залежить від потреб та умов використання). Дія клею таке: коли розчинник в ньому випаровується, починають утворюватися довгі і густі ланцюжки молекул полімеру, а через певний час клей починає потроху застигати, і ставати все більше і більше жорстким по консистенції. Такого типу клеї розрізняються між собою в основному по таких характеристиках , як в'язкість, міцність, сухим залишком і іншими показниками. Купити акриловий клей зараз зовсім не проблема. Ви можете його придбати абсолютно в будь-якій кількості, як у звичайних будівельних магазинах, так і в інтернет-магазинах з доставкою. 

Так само широко застосовуються акрилові клеї, які отвердіють під дією УФ-опромінення, так само є ще і клеї, які проводитися на основі акрилового латексу. Саме такі (на латексі) відрізняються від інших типів акрилових клеїв негорючістю, антитоксичністю, так само вони зовсім не мають запаху, так як вироблятися на водній основі.
Робота з використанням такого типу клею дасть вам просто величезні переваги перед механічними способами з'єднання різних деталей. Акрилові клеї різних сумішей застосовуються для скріплення матеріалів з так званої «пасивної» поверхнею, щось на зразок поліетилену або поліпропілену. Крім всього цього, цілком можливо його використання для приклеювання і ущільнення плоских сполук з металевих сплавів предметів, або навіть скла та кераміки, і таким чином відбувається рівномірний розподіл напружень по всій площі контакту деталей, що з'єднуються.

^ Вгору