Де знаходиться найдешевше житло в Києві?


Де знаходиться найдешевше житло в Києві?


За $22 500 можна купити не найдорожчий варіант житла у Києві.

Журналісти вирішили оглянути київські будинки, в яких реалізуються найбільш дешеві однокімнатні квартири у нашому місті. Варто відзначити, що розташування квартир досить вдале, однак площа в них дуже мала і ці об'єкти на даний момент ще не здані в експлуатацію.

Від $22 500 – у бік Бортничах

Новий житловий комплекс, який будується біля траси на Бортничі, він буде складатися з трьох секцій. На даний момент розпочато будівництво тільки першій секції. Здача її планується в 2013 році. Поруч з будинком знаходиться хвойний ліс і станція метро «Бориспільська». Згідно обіцянкам забудовника, поруч з будинком повинні з'явиться дитячі та спортивні майданчики, кафе, аптеки, і т. д. Площа однокімнатних квартир, розташованих в цьому будинку займає від 31,75 кв. м. і вище. Ціна за один квадратний метр-від 6400 грн. Також до 1-го вересня діяли знижки в розмірі 10% на квартири за умови 100% оплати. Саме завдяки цьому однокімнатну квартиру можна було купити за $22 500 (183 000 грн.), а двокімнатну (загальна площа – 56 кв. м.) – за $39 700 (322 560 грн.). Також є варіант з розстроченням. Для того, що скористатися нею, необхідно відразу внести 30% від вартості житла, а решту грошей – до здачі квартири в оренду. Варто відзначити, що при такому варіанті проценти за позичку нараховуватися не будуть. Однак і ви не отримаєте знижки в розмірі 10%.

Від $23 700 – у Новобіличах.

Цілий комплекс монолітно-каркасних багатоповерхівок вже побудований поруч з сосновим лісом. Будинок має утеплені стіни і пофарбовані фасади. Перший будинок вже побудований і зданий в експлуатацію і вже заселений. Але секція з найбільш дешеві квартирами – поки будується – в ній готові тільки 8 поверхів. Даний комплекс знаходиться недалеко від станції метро «Академмістечко». Ціна «одинички»-студії - $23 700. Площа становитиме від 23,5 кв. м. Корисна площа – 15 кв. м. Також є варіанти однокімнатної квартири площею 52 кв. м. Є розтермінування, перший внесок такою ж – 30%, далі вас чекає безвідсоткова оплата до здачі будинку (четверта секція з найдешевшими квартирами готується до здачі в експлуатацію в кінці поточного 2012 року).

Від $23 600 – у Ленінградки.

У провулку Лобачевського (що в Дніпровському районі) будується нерухомість - житловий комплекс – один монолітно-каркасний багатоповерховий будинок, який складається із семи секцій. У даний момент підходить до кінця будівництво першої секції, друга секція наполовину готова. У грудні планують здати першу чергу, а другу – весною прийдешнього року. На жаль, біля будинку немає станції метро, проте звідти можна досить швидко пішки добратися до Ленінградської площі. Що стосується цін, то «одиничку» (26 кв. м) можна купити за $23 600 (192 000 грн.) Площа кімнати в цій квартирі – 11 кв. м., а кухні – 7 кв. м. Також можлива знижка у розмірі 1% від вартості квартири, якщо ви внесете 30% її вартості.

^ Вгору