«Драгобрат» – ти мій брат!


«Драгобрат» – ти мій брат!


Любите екстремальний відпочинок, активні види спорту і свіже повітря в Карпатах, тоді вам терміново потрібно відвідати один з найбільш дружніх гірських курортів України – «Драгобрат». Це унікальне місце, яке не має ні чого спільного з, для більшості відомим, відпочинком «Буковель».

По-перше, це найвищий гірський курорт в Україні, по-друге, тут немає снігових гармат, все натуральне, тому це місце часто називають «українською Сибіром», так як сніг тут лежить з листопада по травень. Траси готують для катання спеціальною снегоуплотнительной технікою, а також влаштовують спеціальні поїздки для любителів катання на цілинному снігу.

Я потрапила в «Драгобрат» цієї весни вперше і була дуже здивована красою карпатської природи і екстремальними обривами, якими ми добиралися після комфортабельного автобуса в «міні-бронетранспортерах». Тут я вперше стала на лижі і зрозуміла, що до цього в своєму житті більшого драйву та задоволення від спортивного відпочинку не відчувала! Все це супроводжував чисте карпатське повітря із запахом хвої і свободи.

Тут працюють чудові інструктори, які швидко і не дорого навчають азам катання. Лижі та сноуборд можна взяти на прокат всього від 50 гривень. в день. Готелі дуже затишні і теплі. В кожному номері є телевізор, шафа, тумбочки, душ з гарячою водою і туалет. На першому поверсі їдальня, де приготують практично все, що побажаєш, дуже смачно, швидко та як вдома. Також є wi-fi.

Вечори в «Драгобраті» можна провести дуже весело з великої компанії в затишній колибі – так називаються місцеві заклади. Шашлик з баранини, національні закарпатські страви, домашнє вино – далеко не весь перелік ласощів, які потрібно обов'язково скуштувати. Приємна музика, кальян, шахи, настільний футбол і приємні люди навколо – все, що потрібно для приємного вечора.

^ Вгору