Зниження цін на італійську нерухомість


Зниження цін на італійську нерухомість


У двох райських регіонах Італії подешевшала житлова нерухомість у річному обчисленні на п'ять відсотків. Цими районами стала Тоскана та Умбрія, що знаходяться на півночі країни. До цього вілли в Умбрії коштували набагато дешевше, ніж таке ж житло в Тоскані, однак за останнім часом різниця у вартості згладилася.
За даними звітів компанії Knight Frank, найбільше піднявся попит на житлову нерухомість в Умбрії в долині Никона. У цьому році ціни на житло в Умбрії і Тоскані, за даними фахівців, швидше за все не будуть змінюватися. Однак вони також відзначають, що купівельна активність буде зростати весь рік, а то і довше. Тепер, швидше за все, набагато більшій кількості іноземців знадобиться переклад з італійської на рідну мову. В даних регіонах існує обмеження на будівництво нового житла, а попит на нерухомість серйозно перевищує його пропозицію.
За словами господині італійського ріелтерського агентства під назвою «Casa Travella», в минулому році стало набагато вище запитів у режимі онлайн на об'єкти в Умбрії і Тоскані. Вона каже, що асортимент нерухомості в цих регіонах дуже широкий – від невеликих будиночків за п'ятдесят тисяч євро в Лукка до престижних багатоповерхових вілл в К'янті. Власниця зазначає, що за простій ділянку площею вісім гектарів можу просити більше трьох мільйонів євро.
На думку фахівців, одним з найбільш затребуваних галузей у інвесторів є місто К'янті, який характерний красивими горбистими видами і милими будиночками. Також, забезпечені іноземці цікавляться житлом у Валь д ' Орча, цитаделі Лукка, Картону і, звичайно ж, Флоренції. Цікаво те, що вони шукають не тільки житло елітного класу, а також нерухомість вартістю від п'ятисот тисяч до мільйона євро, що не є високою ціною.
За минулий рік найбільша кількість покупок було зареєстровано особами з Бенілюксу. Громадяни США і Великобританії за останній час здають позиції щодо Італії.

^ Вгору