В якості обробки для сходів в одній з квартир Манхэттена використали 20000 блоків Lego


В якості обробки для сходів в одній з квартир Манхэттена використали 20000 блоків Lego


Зазвичай при пошуку нового будинку потрібно враховувати такі речі, як наявність вбудованої посудомийної машини або центрального кондиціонування. Проте одна з квартир на Манхеттені виділяється серед інших своєю незвичністю — і це ніяк не пов'язано з системами життєзабезпечення. Сходи в цьому будинку прикрашають барвисті перила, повністю побудовані з блоків Lego.

 

Їх дизайн розроблений одним з офіційних художників Lego в Нью-Йорку - так, така професія дійсно існує - перила піднімаються на другий рівень квартири. Їх побудували в основному з білих блоків, але  виділяються вони барвистою обробкою на кінцях, включаючи великі відкриті ділянки, надають їм дуже абстрактний вигляд.
Звичайно, блоками Lego можна обробити будинок по-своєму, якщо достатньо часу і терпіння. Тим не менш, ми б не радили покладатися на пластмасові іграшкові блоки при створенні речей, на які плануєте ставити щось важке. Більш того, невдало спіткнувшись на сходах з Lego, ви можете перетворити її на величезну купу роз'єднаних блоків і розбиті мрії.

Теги: lego, news, новости
^ Вгору