Втілюємо свої мрії про басейн в реальність


Втілюємо свої мрії про басейн в реальність


На сьогоднішній день, спорудження басейнів є досить перспективним напрямком в нашому вітчизняному будівництві. Такими причинами збільшення попиту є поліпшення матеріального становища, обмежений доступ до природних водойм, а також прагнення людей вести здоровий, спортивний спосіб життя, ніж басейн може істотно допомогти. Приватні та громадські басейни можуть бути гарною альтернативою для заняття спортом або відпочинку, але вони все одно не зможуть замінити свій власний, тільки ваш басейн, зроблений за вашим бажанням і уподобанням. Але будь-яка будівлями штучного водоймища, як відомо, потребує не тільки серйозних фінансових вкладень від замовника, але ще й чималих знань у цій області. В такому випадку, результат вас ні скільки не розчарує.

Першим і основним кроком буде визначитися зі своїми бажаннями, не забуваючи при цьому про свої можливості. Тому як, на даху багатоповерхового будинку або в квартирі стаціонарний басейн ніяк не створюєш, як би вам цього не хотілося (це, в принципі можливо, але тільки в тому випадку, коли це планується ще на стадії проектування майбутньої будівлі). Кращий вихід у цій ситуації - встановити переносний басейн, у якого є суттєві переваги, а саме: досить прийнятна вартість, швидкий монтаж, а також готові рішення конструкції, яка може бути досить різноманітна: від простих надувних і не більш складних, які приймають свою форму при наповненні водою до басейнів із спеціальних металевих профілів з ПВХ-покриттям усередині. Їх технологія дозволяє їх легко встановлювати на протязі всі одного дня на заздалегідь підготовленому майданчику. Крім того, що збірні басейни з металевими листами можна гарненько вкопати в грунт і потім експлуатувати, як стаціонарний - круглий рік. Але є і свої недоліки у таких збірних басейнах: вибір різної форми самої чаші істотно обмежений (овальна, кругла і у формі вісімки), внутрішня обробка, також, можете бути тільки начищеного блакитного кольору зі спеціальним захистом від руйнівних ультрафіолетових променів, одночасно служить і гідроізоляцією. У комплекті з переносними басейнами можуть йти готове фільтрувальне обладнання і різні аксесуари. У стандартний набір входять: система донного спуску води, забірний пристрій, фільтрований блок з прилеглим до нього насосом, падаючі форсунки, комплект сходів і труб, панель управління і спеціальні хімічні препарати по дезінфекції води.

Якщо ви давно хотіли мати свій власний басейн, то сьогодні це цілком можливо, варто лише набратися терпіння і накопичити трохи грошенят.

^ Вгору